Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 03. 2012

5 najboljih Cruise kolekcija

u 2011.

Cruise ili kolekcije za krstrarenje koje su namenjene bogatoj klijenteli koja hladne zimske dane provodi za egzotičnim i toplim destinacijama bile su aktuelne i ove godine. Luksuzni svetski dizajnerski brendovi su i u 2011. sa posebnom pažnjom kreirali za odabranu klijentelu, pogledajte 5 najboljih Cruise kolekcija 2012 po izboru SML redakcije:


CHANEL - ova kolekcija kolu je Lagerfeld prikazao maja ove godine na jugu francuske uz komentar - "Cruise je uvek odlazak negde"  okupila je veliku količinu poznatih ličnosti. 50-tak modela sofisticirane linije inspirisane 30-tim godinama prošlog veka u svojoj pažljivo biranoj paleti boja i forme bila je ukrašeno sa preko 50 komada Chanel eklsuzivnog nakita iz kolekcije Haute Joaillerie. Po SML-u ovo je pobednička kolekcija za ovu sezonu koja je uveliko najavila trend žute za proleće leto.


ALEXANDER McQUEEN - "korisna romantika" rekoše modni pregaoci za ideju vodilju nove potpisnice brenda McQueen-a. Posle "talasa" koji je zapljusnuo gđicu Burton povodom famoznog venčanja prinčevskog para, ova kolekcija je usmerena u pravcu koji na posebna način ima elemente osnivača brenda koji su u zlatnim vezu i preovladjujućoj crnoj stavlja one koje budu konzumenti iste u ulogu princeze XXI veka.

GIVENCHY - Rikardo Tisci je za kolekciju koju je potpisao kao Resort Givenchy postigao instant uspeh, koji se, a kako drugačije, ogledao u tome da je Zara urgentno izbacija majice sa printom inspirisanim novom estetikom. Ljubitelj pin up devojaka i stila koji ima male osvrte na kostime za kupanje iz 30-tih godina u smeloj kombinaciji sa kačketima predimenzioniranih šiltova koji podsećaju na 80-te, a sve to uz zanimljiv print uz pomoć najsavremenijih tehnologija doveo je do skladnog spoja koji će zablistati ove resort sezone.

LANVIN - Alber Elbaz je u ovoj kolekciji, kako je rekao, hteo da vodi dijalog sa svojim kupcima. U tom smilsu je pokušao da uz pomoć Kristl Karington pronađe inspiraciju iz 80-tih godina.U najnovijoj kolekciji su se našli modeli koji na poseban način imaju sklad sa najnovijim tendencijama ali i elementima poslednjih dekada prošlog veka. Spoj širokih i uskih formi , resa i lepršavih sjajnih tkanina je odličan predlog za novi Cruise period.



PRABAL GURUNG - debitantska kolekcija dobitnika prestižnih CFDA i Swarovski nagrada ove godine, bez izuzetka je morala izazvati pažnju. Kolekcija koja obiluje koloritom i zanatstvom je stavljena u kontekst jedne od Resort/Cruise kolekcija koja će ove godine biti u žiži. 

Search