Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 01. 2020

Rukavice koje želite da imate ove zime

Kada dođe zima nosimo razne aksesoare koji nam pomažu da se ugrejemo.

Rukavice, šalovi, hulahopke i kape su neke od malih detalja koji mogu da omoguće WOW faktor našem izgledu. Kako se sve u modi menja iz sezone u sezonu, prikupili smo neke od novih trendova za rukavice ove zime. Ovo su predlozi koje ćete sa lakoćom uvrstiti u svoj izgled i postaće vam omiljeni detalj u hladnim danima. Učinite vašu zimu zanimljivijom sa nekim od sledećih pari rukavica.

 

Krupno pletene stvari su tu da zimu učine najboljim godišnjim dobom. Ako si jedna od devojaka koje žele da uvrste trendove u svaku svoju modnu kombinaciju, ali ne želiš da se odrekneš udobnosti, ovo je idealan stil za tebe. Zgrabi par u neutralnoj bež nijansi, koja će se uklopiti u većinu tvojih autfita za hladne dane.

 

Napravi hrabar modni izbor sa jarkom bojom i učini svoj izgled interesantim. Dužina rukavica je zapravo najzanimljivija stvar u ovom izgledu, tako da ćeš najbolji efekat postići sa dugačkim rukavicama.

Ukoliko već poseduješ par crnih i crvenih rukavica, vreme je za nešto novo. Rukavice od antilopa su veoma šik i dolaze u širokom spektru boja i printova. Kanališi stil Pariza i pronađi dizajn sličan ovom.

Isečene rukavice su u trendu i podižu tvoj izgled na novi nivo. One su inspirisane bajkerskim stilom i sada su namenjene svima, uključujući i devojke koje nisu veliki ljubitelji rokerskog stila. Crna je, naravno, prva boja koja nam pada na pamet i koju treba potražiti. Bordo, tamno zelena i teget su još neke od opcija koje bi trebalo uzeti u obzir. 

Najudobnije rukavice su dostupne sa različitim, slatkim motivima. Osnovni, monohrom stil je definitivno najisplativiji s obzirom da ćete njega moći da nosite nekoliko godina. Druga dobra investicija su velike pletene rukavice sa prepoznatljivim zimskim printom. Ovakve rukavice su prisutne već godinama. Ako već poseduješ ovakav par, obavezno ga uklopi u svoje zimske kombinacije.

Crna je uvek in. Ovo je klasična boja koja će lako da unapredi tvoj garderober. Ako ih ne poseduješ, to bi trebalo da bude obavezna stavka za tvoj naredi šoping. Ove rukavice će svakako postati neizostavna komponenta zimske garderobe. Dame ih smatraju za komad koje lako prenose iz dnevene u noćnu odevnu kombinaciju, a takođe odlično izgleda kako na poslu tako i u noćnom izlasku.

 

 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search