Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 01. 2020

Da li se Princ Hari i Megan Markl povlače sa zvaničnih kraljevskih dužnosti?

Tabloid izvršio pritisak na Megan Markl i Princa Harija da se javno obrate ranije nego što su planirali

Princ Hari i Megan Markl su navodno, ranije nego što su planirali, podelili svoju vest da se povlače sa zvaničnih kraljevskih dužnosti, jer je jedan tabloid želeo da objavi tu vest.

 

Kraljevska porodica i dalje deluje prilično uzrujano što im plan nije saopšten ranije. Dakle, prošlo je tek nekoliko dana od kako su Princ Hari i Megan Markl objavili da se povlače sa svojih pozicija u okviru kraljevske porodice, ali su se već pojavile vesti da njihova porodica nije oduševljena sa ovom odlukom kao i sa načinom na koji je ona objavljena svetu.

 

Kako prenosi kraljevski portparol, Megan i Hari nisu rekli ni porodici svoje planove pre objavljivanja vesti na društvenoj mreži, i palata je zbog toga veoma razočarana u njih. Ne samo to, već je Princ Čarls, kako se piše, bio „usijan“ od besa što je o tome obavešten samo 10 minuta pre obavljivanja, dok se Princ Wilijam oseća kao da su se stvari dogodile iza njegovih leđa i da je povređen sa odlukom para.Ali znate li ko je još bio nezadovoljan sa načinom na koji su se odigrale stvari?

 

Megan i Hari, koji su kako se prenosi, bili pod pritiskom da podele svoj plan ranije nego što su to planirali. Izvor potvrđen od strane US Weekly-a navodi da su Megan i Hari trpeli pritiske od strane britanskog tabloida The Sun, koji je saznao da par planira da se povuče i preseli u Kanadu, kao i da planira to i da objavi. Izvor je podelio i to da je to trebalo da bude naslovna strana nekoliko sati pre zvanične izvjave Megan i Harija.Ovo možda objašnjava nekoliko stvari, ali čini nam se i dalje, da bi ova vest svakako bila potresna za celu porodicu, nezavisno kako saopštena.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search