Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 10. 2019

Kada je pravi trenutak za vaše sudbonosno DA?

Da li će vam se naš predlog dopasti?

Venčanje je jedno od najlepših dana u životu mladenaca. S toga ne tako retko održavaju se u periodu s početka proleća, pa sve do početka jeseni. Tada su dani topliji, priroda je ispunjena raskošnim bojama, fotografije su po mnogima lepše, raspoloženje je bolje, a i dolazi u obzir da svoj svečani "trenutak" obeleže pod otvorenim nebom.

Malo je onih koji se za svoj čaroban dan odluče za manje atraktivno godisnje doba, kasnu jesen ili zimski period, ne znajući da pomenuti periodi imaju svoju lepotu. Jeste, napolju je hladnije, priroda je zaspala, pa se postavlja pitanje "šta obući, kako ću po snegu, po kiši, isrpljujuće je, isprljaću se...", ali ne, zamislite pahulje dok izgovarate sudbonosno DA, svetiljke, sveće, koje čine atmosferu još idiličnijom, sigurno postoji ogromna draž u tome, i u ovom slučaju adrenalin je prisutan jer "nastupaju" samo jednom u životu, a endorfin je tu da uradi svoje.

Nema ko nije pogledao seriju "Prijatelji", setite se scene kada se Fibi udaje za Majka na otvorenom po snežnom vremenu, romantično zar ne i potajno je zasigurno neko pomislio udaću se kao Fibi.

Elem, tu su i ostale pogodnosti na koje možete računati: Većina prostora gde ste zamislili svoje venčanje je slobodno. Velika je šansa da baš vaš omiljeni bend nema zakazan termin kada vama odgovara, možda i po povoljnijem iznosu nego u "jeku sezone". Sama organizacija je pristupačnija jer klijenti u manje atraktivnom periodu za venčanja imaju snižene cene proizvoda i usluga, a i najlepši mesec, takozvani medeni može proći bez prevelikih troškova.

S toga, ne samo zbog nižih cena, već i zbog same atmosfere dok je napolju hladno, a vi toplog srca ulazite u novi život nazvan brak preporučujemo da razmislite i date šansu još nekom godišnjem dobu kada je vaše" DA" u pitanju.

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search